Aankoopkeuring

PeBo transportservice

Aankoopkeuring

Bent u van plan een truck te kopen? Laat dan uw truck controleren door PeBo Transportservice. Zo weet u altijd zeker dat u een truck aanschaft die in de beste staat verkeert en u geen truck koopt die over verborgen gebreken beschikt. Hierbij bekijken wij diverse punten. Laat u niet verrassen en zet ons direct in voor uw aankoopkeuring of lees verder voor meer informatie.

Adviesgesprek
×
Het belang van een aankoopkeuring

Daarom een aankoopkeuring

Het belang van een aankoopkeuring

Een aankoopkeuring laten uitvoeren is van groot belang als u een gebruikte truck gaat kopen. U wilt natuurlijk over zekerheid omtrent de staat van de truck beschikken. Als u niet weet wat voor onderhoud er aan uw truck gepleegd is of als deze verborgen gebreken heeft, kan dit problemen met zich meebrengen. Daarom is het altijd aan te raden om een professionele keuring uit te laten voeren door een professional zoals PeBo Transportservice.

Adviesgesprek

Werkwijze keuring

Zo gaan wij te werk

Werkwijze keuring

Bij het laten uitvoeren van de keuring, krijgt u informatie over onder andere de technische staat van uw truck, de onderhoudshistorie en de kilometerhistorie. Na de keuring ontvangt u een uitgebreid rapport dat wij tevens met u bespreken. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Dit rapport kunt u tevens gebruiken om direct onderhoud te laten uitvoeren of om te onderhandelen over de prijs.

Adviesgesprek

PeBo Transportservice

Wij staan voor kwaliteit

pebo transport kwaliteit staat voorop

Dit biedt PeBo Transportservice

Kies ook voor PeBo Transportservice

De voordelen van PeBo Transportservice

Kiest u voor de service van PeBo Transportservice, dan weet u altijd zeker dat de keuring geheel volgens de gestelde eisen plaatsvindt. U kunt bij ons altijd een kwalitatieve keuring verwachten, waarbij wij indien nodig meteen onderhoudswerkzaamheden verrichten. Wij hanteren korte lijnen, duidelijke communicatie en persoonlijke service.

Adviesgesprek

Plan een afspraak in PeBo Transportservice

Meteen een aankoopkeuring uitvoeren?

Maak nu een afspraak

Wilt u snel een aankoopkeuring laten uitvoeren, zodat u meteen weet waar u aan toe bent? Neem dan nu contact op met PeBo Transportservice en maak een afspraak met onze specialisten. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 24 84 85 12 of een mail sturen naar Mail ons. Kies ook voor onze professionele aankoopkeuring!

Adviesgesprek

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Rodney Keuken
Rodney Keuken
2023-07-13
Super, persoonlijk en je word nog behandeld zoals het hoort! Kwaliteit staat voor op!
Gert-Jan Van Guilik
Gert-Jan Van Guilik
2023-06-30
Net personeel en kennis van zaken
Osman Eski
Osman Eski
2023-04-04
İyi yer
Francois Theunisz
Francois Theunisz
2022-06-23
Goede service aan huis
Jan S
Jan S
2021-12-21
Vakkundig en betrouwbaar! Al jaren mijn trucks en opleggers in onderhoud bij Pebo Top bedrijf!
Bert van de Weetering
Bert van de Weetering
2021-05-08
Goede service, snelle oplossingen en een top team