Opbergkisten (zijkisten)

PeBo transportservice

Opbergkisten (zijkisten)

Opbergkisten (zijkisten) nodig voor uw truck? Bij PeBo Transportservice kunt u diverse soorten opbergkisten voor uw truck kopen. Onze kisten zijn stoer en robuust en perfect voor zware werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in truckopbouw en kunnen u daarom optimaal van dienst zijn bij het plaatsen van diverse soorten kisten.

Adviesgesprek
×
Opbergkisten op maat

Onze opbergkisten/zijkisten

Opbergkisten op maat

Onze opbergkisten/zijkisten kunnen geheel op maat aan u geleverd worden. U heeft echter ook de keuze uit standaard opbergkisten. Wij verkopen enkel opbergkisten van hoge kwaliteit. Zo bent u zeker van optimale stevigheid en daarmee ook voldoende veiligheid. Met onze opbergkisten op maat kunt u uw truck tevens uniek maken. Dat wilt u toch zeker ook?

Adviesgesprek

Extra toevoegingen

Compleet uitgevoerd

Extra toevoegingen

Wij kunnen de opbergkisten en zijkisten eventueel ook van extra toevoegingen voorzien. Zo kunnen we de kisten onder andere uitvoeren met legplanken, kleppen, deuren, acculaders, enzovoort. Wenst u verlichting in de kisten? Ook dat is mogelijk. Wij hebben een passie voor trucks en bieden diverse creatieve oplossingen aan. Laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Adviesgesprek

PeBo Transportservice

Wij staan voor kwaliteit

pebo transport kwaliteit staat voorop

Daarom-PeBo-Transportservice

Kies ook voor PeBo Transportservice

Daarom PeBo Transportservice

Kiest u voor PeBo Transportservice, dan weet u zeker dat u voor producten van hoogwaardige kwaliteit kiest. Wij hebben jarenlange ervaring met truckopbouw en weten daardoor precies wat uw truck nodig heeft en hoe wij kunnen zorgen voor een unieke uitstraling van uw truck. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en korte lijnen. Kwaliteit is wat u altijd van ons kunt verwachten.

Adviesgesprek

Plan een afspraak in PeBo Transportservice

Opbergkisten/zijkisten laten plaatsen?

Maak nu uw afspraak

Wilt u opbergkisten/zijkisten laten plaatsen? Neem dan nu contact op met de professionals van PeBo Transportservice en maak direct uw afspraak. Wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 24 84 85 12 of een mail sturen naar Mail ons. Wij zorgen ervoor dat u straks de beste opbergkisten/zijkisten voor uw truck heeft.

Adviesgesprek

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Rodney Keuken
Rodney Keuken
2023-07-13
Super, persoonlijk en je word nog behandeld zoals het hoort! Kwaliteit staat voor op!
Gert-Jan Van Guilik
Gert-Jan Van Guilik
2023-06-30
Net personeel en kennis van zaken
Osman Eski
Osman Eski
2023-04-04
İyi yer
Francois Theunisz
Francois Theunisz
2022-06-23
Goede service aan huis
Jan S
Jan S
2021-12-21
Vakkundig en betrouwbaar! Al jaren mijn trucks en opleggers in onderhoud bij Pebo Top bedrijf!
Bert van de Weetering
Bert van de Weetering
2021-05-08
Goede service, snelle oplossingen en een top team