APK1

PeBo transportservice

APK

Een APK laten verrichten? PeBo Transportservice verricht diverse keuringen voor trucks. Onze monteurs beschikken over de juiste opleiding en certificering om uw trucks op de juiste wijze te keuren. Ook beschikken wij over de meest moderne apparatuur voor het uitvoeren van deze keuringen. Zet ons direct in voor uw APK of lees verder voor meer informatie.

Adviesgesprek
×
APK verplicht - PeBo transportservice

Wettelijk verplichte keuring

APK verplicht

Een APK is wettelijk voor zowel trucks als bedrijfswagens en trailers. PeBo Transportservice is bevoegd om uw APK geheel uit te voeren. Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten bij het controleren van uw truck en zorgen ervoor dat u veilig met uw truck kunt werken.

Adviesgesprek

Werkwijze

Zo gaan wij te werk

Werkwijze APK

Gedurende de APK controleren we uw truck op verschillende punten die de veiligheid tijdens het werken hiermee kunnen beïnvloeden. Alle bevindingen die wij doen, vatten wij samen in een keuringsrapport. Aan de hand van het keuringsrapport overleggen wij met u welke reparaties dienen te worden uitgevoerd alvorens u weer veilig de weg op kunt. Ook zorgen wij ervoor dat u altijd duidelijk inzicht heeft in de kosten.

Adviesgesprek

PeBo transportservice

Wij staan voor kwaliteit

apk1 zwaar kwaliteit

Daarom PeBo transportservice

Waarom PeBo Transportservice?

Daarom PeBo Transportservice

Uw APK kunt u het beste overlaten aan PeBo Transportservice. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en sporen eventuele gebreken zo op. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze op een professionele wijze worden verholpen. Wij staan bekend om onze snelle, persoonlijke service en korte lijnen. Tevens zijn wij inzetbaar voor diverse andere diensten, waardoor u ons breed kunt inzetten.

Adviesgesprek

maak snel een afspraak

APK gewenst?

Maak snel een afspraak

Wilt u een APK laten verrichten om zeker te weten dat u veilig de weg op kunt blijven gaan? Neem dan nu contact op met de specialisten van PeBo Transportservice. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 24 84 85 12 of een mail sturen naar Mail ons. Laat uw APK uitvoeren door PeBo Transportservice en kies voor een professionele keuring.

Adviesgesprek

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Rodney Keuken
Rodney Keuken
2023-07-13
Super, persoonlijk en je word nog behandeld zoals het hoort! Kwaliteit staat voor op!
Gert-Jan Van Guilik
Gert-Jan Van Guilik
2023-06-30
Net personeel en kennis van zaken
Osman Eski
Osman Eski
2023-04-04
İyi yer
Francois Theunisz
Francois Theunisz
2022-06-23
Goede service aan huis
Jan S
Jan S
2021-12-21
Vakkundig en betrouwbaar! Al jaren mijn trucks en opleggers in onderhoud bij Pebo Top bedrijf!
Bert van de Weetering
Bert van de Weetering
2021-05-08
Goede service, snelle oplossingen en een top team