Occasions

PeBo transportservice

Occasions

Occasions gezocht? Het vervoeren van uw goederen begint bij het kiezen van de juiste occasion truck. PeBo Transportservice is gespecialiseerd in truckopbouw- en verkoop en biedt diverse soorten occasion trucks aan. Hierdoor is er voor iedere situatie een geschikte occasion truck te vinden.

Adviesgesprek
×
Diverse Occasions

Onze occasions

Diverse occasions

Wij bieden diverse occasions aan. Onze occassions zijn in diverse uitvoeringen en prijsklassen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een truck wanneer u minder vermogen hoeft te vervoeren of speciale trucks voor zwaar transport. U kunt bij PeBo Transportservice eenvoudig aangeven wat voor kenmerken u wenst voor de truck en wat voor u het meest belangrijk is. Aan de hand daarvan kunnen wij u snel verder helpen. Heeft u speciale wensen, dan kunnen wij gericht een passende occasion voor u zoeken. Geef gerust uw wensen aan ons door!

Adviesgesprek

Kwalitatieve voertuigen

Kwaliteit gegarandeerd

Kwalitatieve voertuigen

Wij hebben jarenlange ervaring in het verkopen van occasions. Daardoor zijn wij goed op de hoogte van wat onze klanten nodig hebben en kopen wij de trucks gericht in. Al onze trucks worden voor de verkoop uitvoerig gecontroleerd om zo onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Aan de hand daarvan bepalen wij de verkoopprijs. Bij ons slaagt u altijd snel voor een kwalitatieve truck.

Adviesgesprek

PeBo Transportservice

Wij staan voor kwaliteit

pebo transport kwaliteit staat voorop

Dit biedt PeBo Transportservice

Kies ook voor PeBo Transportservice

De voordelen van PeBo Transportservice

Maakt u de keuze voor PeBo Transportservice, dan weet u zeker dat u kiest voor occasion trucks van de hoogste kwaliteit. Ook kunnen wij ondersteuning bieden bij uw truckopbouw, wat ons veelzijdig inzetbaar maakt. Wij bieden persoonlijke service, duidelijke communicatie en gaan niet voor minder dan de hoogste kwaliteit.

Adviesgesprek

Plan een afspraak in PeBo Transportservice

Occasions kopen?

Neem direct contact op

Wilt u meteen onze occasions bekijken? Neem dan nu contact op met PeBo Transportservice voor het maken van een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 24 84 85 12 of een mail sturen naar Mail ons. Kies ook voor onze occasions en ga voor een truck van de hoogste kwaliteit.

Adviesgesprek

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Rodney Keuken
Rodney Keuken
2023-07-13
Super, persoonlijk en je word nog behandeld zoals het hoort! Kwaliteit staat voor op!
Gert-Jan Van Guilik
Gert-Jan Van Guilik
2023-06-30
Net personeel en kennis van zaken
Osman Eski
Osman Eski
2023-04-04
İyi yer
Francois Theunisz
Francois Theunisz
2022-06-23
Goede service aan huis
Jan S
Jan S
2021-12-21
Vakkundig en betrouwbaar! Al jaren mijn trucks en opleggers in onderhoud bij Pebo Top bedrijf!
Bert van de Weetering
Bert van de Weetering
2021-05-08
Goede service, snelle oplossingen en een top team